Biografie

Ik ben Martine.

Sinds 2002 ben ik werkzaam als verpleegkundige. In 2014 startte ik aan mijn opleiding als massagetherapeute omdat ik uit ondervinding weet hoe heilzaam het is om een massage te krijgen. Het gaat de stress van het moderne leven tegen. In 2020 behaalde ik mijn diploma mental coach. Daarnaast volg ik op regelmatige basis cursussen die bruikbaar zijn in mijn praktijk.

In deze hectische wereld maken we vaak te weinig tijd voor onszelf vrij om tot rust te komen. We zijn druk met werk, meetings, kinderen, een uitgebreid sociaal netwerk, ouders die zorg nodig hebben en niet te vergeten het online leven dat tegenwoordig een groot deel van onze tijd in beslag neemt. Door al deze taken vergeten we vaak om even stil te staan bij onszelf.

Een massage ontvangen is een goede manier om voor jezelf te zorgen. Je mag in een veilige omgeving tot rust komen en de massagetherapeute is met haar volle aandacht bij jou.Het is een passieve vorm van lichaamsoefening, maar heeft dezelfde fysiologische voordelen als lichaamsbeweging. Het bevordert de stofwisseling, reinigt en versterkt het immuunsysteem, vermindert spanningen, spierpijn en vermoeidheid. Aanraking en warmte werken kalmerend bij stress.

Je hebt keuze uit onderstaande massages. Uiteraard wordt elke massage aangepast aan jouw noden en besproken bij het eerste contact.

Relaxatiemassage:

De meest gekende massage die ontspanning geeft en nadien je energieniveau kan opkrikken

 • Sessie 25min                                                    30 euro
 • Sessie 60min                                                    55 euro

Kruidenstempelmassage:

Hierbij wordt er tijdens een relaxatiemassage gebruik gemaakt van warme kruidenstempels. De kruiden die ik hierbij gebruik hebben verschillende goede eigenschappen die heilzaam zijn voor het lichaam. Door de warmte bekomt men ook een diepere relaxatie.

 • Sessie 80min                                                  90 euro

Indische massage:

Een zachte massage van het volledige lichaam met warme olie die totale ontspanning, verjonging en levenskracht geeft.

 • Sessie 60min                                                 55 euro

Kintsugi massage:

Kintsugi betekent ‘gouden verbinding’. Het verwijst naar de Japanse kunst van het repareren van gebroken keramiek met goudkleurige lak.  Men probeert niet om een voorwerp in zijn oorspronkelijke staat te brengen, maar om het om te vormen tot een schat. De aandacht en liefde die hieraan besteed wordt leert ons respect te hebben voor dat wat getekend, kwetsbaar en imperfect is. 

Het leven laat altijd zijn sporen na, maar die vormen ons verleden en tonen ons hoe we zijn gegroeid. Bij Kintsugi massage maken we door aanraking van het lichaam innerlijke littekens zachter en soepeler. Er wordt geen poging gedaan om ervaringen of opgelopen schade te verdringen of verbloemen. De herstelling is een goudverbinding die de littekens transformeert tot beeldschone, krachtige lijnen. Op deze manier creëren we meer balans in het lichaam, zowel op mentaal als op lichamelijk vlak. 

Leer te accepteren dat je ervaringen en littekens maken wie je bent en dat Kintsugi massage voor jou de warme omgeving creëert om ze te omarmen.

Een Kintsugi massage kan ondersteuning bieden indien:

 • Je verlangt naar meer verbinding met jezelf en/of anderen
 • Je soms het gevoel hebt alleen te staan
 • Je klachten hebt van burn-out, stress, depressie,…
 • Je vaak dezelfde lichamelijke klachten ervaart
 • Je trauma hebt ervaren
 • Je jouw emoties graag wil leren uiten/ begrijpen
 • Je moeilijkheden ondervindt bij seksualiteit
 • Je nood hebt aan een bad van warmte, liefde, geborgenheid, zachtheid, jezelf mogen zijn

Sessie 60min   55 euro

Recensies:

Je hebt me de afgelopen jaren meer bijgeleerd, laten voelen, laten praten dan ik ooit had kunnen denken. Ik ben er van overtuigd dat iedereen zijn eigen demonen heeft, maar ik heb geleerd hoe ze te temmen en ook wat te doen als ze naar de oppervlakte komen. Ik voel me goed in wat ik doe en met wie ik ben. Jouw bijdrage heeft hierin een belangrijke rol gespeeld.  F.


Bedankt voor de relaxerende en spirituele massage. Telkens weet je me emotioneel te raken. Ik vind dit bijzonder en ben je daarvoor dankbaar.  N.


Prachtig om nabijheid en warmte te ervaren tijdens deze massage. R.

Voor vragen of reservaties kan je me telefonisch bereiken op het nummer: (+32) 0475 69 87 46.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht