Biografie

Mijn naam is Jenthe Jansen, geboren in ‘99 en woonachtig in Mol. In 2022 behaalde ik mijn master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatie in de neurologische revalidatie aan de Uhasselt. Tijdens mijn opleiding groeide de interesse in neurologische aandoeningen al snel. Het fijne aan deze job is dat je een grote variatie aan patiënten ziet en hier een goede band mee kan opbouwen. Bij mij kan je voornamelijk terecht voor neurologische en vestibulaire revalidatie. Maar natuurlijk is iedereen welkom.

Als jonge spring-in-‘t-veld ben ik helemaal klaar om mijn enthousiasme, ideeën en creativiteit jullie los te laten. Mijn doel is samen met de patiënt een behandeling uit te werken waar iedereen zich goed bij voelt.  Tot nu toe heb ik tijdens mijn stages neurologische ervaring opgedaan in het Jessa ziekenhuis, het ZOL Lanaken en zeker niet te vergeten hier, in praktijk Spectrum. 

In de toekomst wil ik me graag verder verdiepen in lymfedrainage. In het ZOL heb ik met amputatiepatiënten kunnen werken. Voor mij was dit een heel interessante ervaring waar ik ook meer over bij wil leren. Buiten het werkveld hou op me op sportief vlak vooral bezig met mountainbike en fitness. Soms mag het ook wat rustiger en kan ik zeker genieten van een goed boek of het maken van gebakjes. 

aanwezigheid op de praktijk maandag - vrijdag

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht