Biografie

Hallo, ik ben Marie Lambiet.

In juni 2019 studeerde ik aan UGent af als Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij kinderen. Tijdens mijn stages werd snel duidelijk dat ik me vooral interesseerde in neurologische en psychomotorische aandoeningen bij kinderen. Om me hierin verder te verdiepen zal ik nog bijkomende opleidingen volgen. Als kinesitherapeut in deze praktijk help ik je graag bij ontwikkelingsstoornissen, psychomotorische problemen, neurologische aandoeningen en algemene kinesitherapie.

Gevolgde opleidingen en bijscholingen

Opleidingen:

  • 2013-2019: Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
    Universiteit Gent Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij kinderen
  • 2019: Typ10 (kinderen in een handomdraai blind leren typen)

Aanwezigheid op de praktijk woensdag en donderdag

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht